Mázas krétás 100 X 100 "T" állványos forgatható mágneses alumínium keretes tábla

Product QR Code Gyártó: OTéCé Táblatechnikai Kft. OTéCé Táblatechnikai Kft.
Cikkszám: 16MA1010TF
Készlet információ: Rendelésre
Lehetséges választások


vonalazás kérése:


vonalazás opciók:

       

Krétás mágnesezhetőműanyag sarok

 

Iskolák kedvelt táblája a táblamázas felületű krétás-mágneses tábla. mely eleget tesz a korszerű oktatási segédeszközök követelményeinek. Az esztétikus külső egy masszív, de ugyanakkor könnyen kezelhető hagyományos táblát takar. Írófelület anyaga vaslemezre több rétegben felhordott nagy felületi keménységű hagyományos táblafesték. Kerete alumínium profil. Vonalazása minden esetben olajbázisú lakkfilctollal történik, a vonalazás élettartama használattól függően kb.1-2 év. A táblára a hagyományos táblamázas fa táblákhoz hasonlóan salakmentes krétával lehet írni és a felület törlése, tisztítása is hasonlóan vizes szivaccsal történik. A mázolt-acél felületének köszönhetően könnyedén mágnesezhetünk fel bármilyen dokumentumot vagy egyéb eszközt. Felületére hagyományos krétával írhatunk. Felületén korszerű tapadókorongos körző használható. Ajánljuk mindazon vevőink számára, akik olcsó, de tartós, modern kialakítású, korszerű megjelenésű táblát szeretnének.

TÁBLA SZERKEZETE:

Minden esetben háromrétegű szendvics szerkezet, mely 0,4 mm horganyzott vaslemez -, szigetelő lemez-, horganyzott vaslemez- összeragasztásával és préselésével kerül kialakításra. Ragasztóanyag kétkomponensű epoxi gyanta. A háromrétegű szendvicsszerkezetet alumínium U profil kerettel zárjuk le, mely esztétikus és vízzáró. A sarkok lekerekített műanyag elemek. A tábla rejtett felszerelését a hátulra felragasztott és csavarozott fémtappancsok teszik lehetővé. A tábla megjelenésében megegyezik a korszerű kerámia táblákkal.

Fém írófelület: 0,4 mm horganyzott vaslemez, melyet korróziógátló alapozás után hagyományos táblafestékkel festünk. A kétrétegű alapozás és festés után egységes, homogén felület keletkezik, mely a fatáblák felületénél síkabb és vetemedésmentes írófelületet ad.

Expandi: Kereskedelmi forgalomban kapható 11 mm-es szigetelő lemez, mely a tábla merevítésére szolgál.

Horganyzott vaslemez: 0,4 mm horganyzott vaslemez, mely a vetemedés és korrodálódás megakadályozására szolgál kereskedelmi forgalomban kapható termék

Alumínium U profil: 15x15x1,5 mm alumínium profil pórszórással védett az oxidációtól. Ragasztással és csavarozással illeszkedik a táblaszerkezethez, ami megakadályozza, hogy folyadék kerüljön a vágási élekhez és ezzel esetleges korrodálódás lépjen fel.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Powered by: kovaboR