Kerámia krétás 300 X 100 mágneses alumínium keretes fali tábla

Product QR Code Gyártó: OTéCé Táblatechnikai Kft. OTéCé Táblatechnikai Kft.
Cikkszám: 05KE3010FA 
Készlet információ: Rendelésre
Lehetséges választások


vonalazás kérése:


vonalazás opciók:

       

Krétás15 év felületgaranciamágnesezhetőműanyag sarok

A modern iskolák, oktatási központok kedvelt táblája kerámia-acél felületű krétás-mágneses tábla, mely eleget tesz a korszerű oktatási segédeszközök követelményeinek. Az esztétikus külső könnyen kezelhető, igen tartós felületű táblát takar. Írófelület anyaga nagy felületi keménységű kerámia-acél. Kerete alumínium profil. Vonalazása minden esetben olajbázisú lakkfilctollal történik, a vonalazás élettartama használattól függően kb. 1-2 év. A vonalazás a használat során fokozatosan lekopik. A táblákra a kereskedelemben kapható salakmentes táblakréták bármelyikével könnyen lehet írni az írófelület károsodása nélkül és a felület törlése, tisztítása is igen egyszerű. A kerámia-acél felületének köszönhetően könnyedén mágnesezhetünk fel bármilyen dokumentumot vagy egyéb eszközt. . Felületén korszerű tapadókorongos körző használható. Ajánljuk mindazon vevőinknek, akik olcsó, de tartós, korszerű, modern megjelenésű táblát szeretnének elhelyezni intézményükben.

TÁBLA SZERKEZETE:

Minden esetben háromrétegű szendvics szerkezet, mely zománcozott lemez-, szigetelő lemez-, horganyzott vaslemez- összeragasztásával és préselésével kerül kialakításra. Ragasztóanyag kétkomponensű epoxi gyanta. A háromrétegű szendvicsszerkezetet alumínium U profil kerettel zárjuk le , mely esztétikus és vízzáró. A sarkok lekerekített műanyag elemek. A tábla rejtett felszerelését a hátulra felragasztott és csavarozott fém tappancsok teszik lehetővé.

Kerámia-acél lemez: Két oldalon zománcozott 0,4 mm vastagságú feszültségmentes acéllemez, melyet 800 C fokon kétszer égetnek rá az acéllemezre. A ráégetett zománcpaszta sav-, lúgálló, karcolásmentes írófelületet ad, mely a jelenleg ismert táblafelületek között minőségileg a legjobb. A gyártó Alliance Europe 1994 óta rendelkezik ISO 9002 minősítéssel termékeire.

Expandi: Kereskedelmi forgalomban kapható 11 mm-es szigetelő lemez, mely a tábla merevítésére szolgál.

Horganyzott vaslemez: 0,4 mm horganyzott vaslemez, mely a vetemedés és korrodálódás megakadályozására szolgál kereskedelmi forgalomban kapható termék

Alumínium U profil: 15 x 15 x 1,5 mm alumínium profil pórszórással védett az oxidációtól. Ragasztással és csavarozással illeszkedik a táblaszerkezethez, ami megakadályozza, hogy folyadék kerüljön a vágási élekhez és ezzel esetleges korrodálódás lépjen fel.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Powered by: kovaboR